Solutii PRIME - Planificare

Planificare

Consta in principal in structurarea strategiei de marketing online prin identificarea activitatii firmei, a pietei de desfacere a produsului sau a serviciului, a distributiei online, a concurentei si nu in ultimul rand al publicului tinta dar si o analiza a punctelor forte, slabe, a amenintarilor si a oportunitatilor pietei (analiza SWOT) .

Solutii PRIME - Planificare

Relationare

Cunoasterea activitatii clientului este primordiala in succesul cresterii conversiei si implicit a veniturilor. Interactiunea cu clientul constituie baza parteneriatului dintre Venkon si client si se consolideaza odata cu implementarea obiectivelor propuse.

Solutii PRIME - Relationare
Solutii PRIME - Implementare

Implementare

Odata cu stabilirea obiectivelor si a bugetului, se incepe procesul efectiv de creeare si implementare a produselor software. Graficul de desfasurare in timp a implementarii se stabileste in functie de strategia aleasa.
Solutii PRIME - Implementare

Monitorizare

Perioada de monitorizare se desfasoara continuu, astfel incat, produsul final sa poata fi cuantificat atat cantitativ cat si calitativ. Pentru monitorizarea performantei, esentiale sunt atat rezultatele obtinute cat si feedback-ul clientului.

Solutii PRIME - Monitorizare
Solutii PRIME - Eficientizare

Eficientizare

Pentru a eficientiza atat software-ul implementat cat si eficacitatea campaniilor de marketing online, analizate prin prisma utilizatorului, sunt necesare o serie de masuri de administrare coerenta a proceselor specifice.
Solutii PRIME - Eficientizare