01

Vatra - Web Design & Marketing Online

Unul dintre cele mai cunoscute restaurante traditionale din Bucuresti, cunoscut pentru atmosfera sa calda si eleganta, minimalist-populara, avea nevoie de un look and feel digital compatibil si de o strategie de promovare digitala in linie cu reputatia.
Vezi aici solutia #prime Venkon.

02

Hookah Palace - Web Design eCommerce & Marketing Online

Hookah Palace, noul tau magazin online de narghilele si accesorii, avea nevoie de un website cat mai bine structurat, atat pe partea de front-end, pentru o usoara navigare a utilizatorilor, cat si pe partea de back-end, pentru a putea gestiona comenzile si inventarul intr-un mod cat mai simplu.

03

Google DevFest 2018 - Web Development

Pentru a putea fi cat mai aproape de cei interesati de evenimentul Google 2018 din Bucuresti, Devfest a avut nevoie de un website care sa prezinte pe scurt conferintele principale, speakerii si agenda evenimentului. Toate acestea sunt evidentiate printr-un design simplu si modern cu o interfata intuitiva.

04

Zarbi - Web Development

Pentru colegii nostri de breasla care vorbesc digital, un site centrat pe conversii, functional, smart, competitiv si inspirat de core-ul Zarbi – “de la browsing la clienti.”

05

La Nea Mitica - Web Development

“Masa calda. Vorba buna, sugubeata. Ca acasa.” Proiect culinar menit sa echilibreze piata zonala de take-away prin calitate si ingrediente proaspete la preturi accesibile, LaNeaMitica avea nevoie de o super-activare ninja zonala, care sa tina cont de orele de lucru din intervalul 11 – 16 si de nevoia imediata de a gasi pranzul potrivit pentru birou.
Vezi aici solutia #prime Venkon.

06

Bubee - Web Design

Bautura racoritoare orientata catre un stil de viata sanatos, cu indulcitori naturali si ambalaj transparent, Bubee in sine e o experienta. Obiectivul nostru a fost sa transpunem aceasta experienta minimalista dar captivanta intr-un design simplu si memorabil.

07

SportTherapie - Web Design & SEO

Cu o echipa de specialisti cu pregatire si experienta internationala, SportTherapie avea nevoie de un refresh al identitatii digitale, o simplificare a continutului si o apropiere de principiile UX.

Da-ne aici un semn!

Nu te stresa daca nu gasesti cuvintele de inceput sa nu stii sigur spre ce solutii sa te indrepti.
Suntem aici sa te ajutam sa iei decizia potrivita.

GDPR

11 + 9 =