01

Vatra - Web Design & Marketing Online

Unul dintre cele mai cunoscute restaurante traditionale din Bucuresti, cunoscut pentru atmosfera sa calda si eleganta, minimalist-populara, avea nevoie de un look and feel digital compatibil si de o strategie de promovare digitala in linie cu reputatia.
Vezi aici solutia #prime Venkon.

02

Bubee - Web Design

Bautura racoritoare orientata catre un stil de viata sanatos, cu indulcitori naturali si ambalaj transparent, Bubee in sine e o experienta. Obiectivul nostru a fost sa transpunem aceasta experienta minimalista dar captivanta intr-un design simplu si memorabil.

03

Zarbi - Web Development

Pentru colegii nostri de breasla care vorbesc digital, un site centrat pe conversii, functional, smart, competitiv si inspirat de core-ul Zarbi – “de la browsing la clienti.”

04

SportTherapie - Web Design & SEO

Cu o echipa de specialisti cu pregatire si experienta internationala, SportTherapie avea nevoie de un refresh al identitatii digitale, o simplificare a continutului si o apropiere de principiile UX.

05

La Nea Mitica - Web Development

“Masa calda. Vorba buna, sugubeata. Ca acasa.” Proiect culinar menit sa echilibreze piata zonala de take-away prin calitate si ingrediente proaspete la preturi accesibile, LaNeaMitica avea nevoie de o super-activare ninja zonala, care sa tina cont de orele de lucru din intervalul 11 – 16 si de nevoia imediata de a gasi pranzul potrivit pentru birou.
Vezi aici solutia #prime Venkon.

Da-ne aici un semn!

Nu te stresa daca nu gasesti cuvintele de inceput sa nu stii sigur spre ce solutii sa te indrepti.
Suntem aici sa te ajutam sa iei decizia potrivita.

GDPR

4 + 1 =