Marketing Online

Promovare Online

O strategie buna de marketing online integreaza cel putin o campanie google adwords, promovare facebook si e-mail marketing, completand in acest mod intreaga promovare online. In functie de domeniul de activitate al clientului, Venkon, integreaza si promoveaza profilul afacerii in platforme precum Twitter, Instagram, LinkedIn, TripAdvisor, Youtube, dar si alte platforme specifice.

Campanie Google Adwords

Acest tip de serviciu se adreseaza clientilor care au un website activ. Prin analiza afacerii si stabilirea unei serii de cuvinte cheie, definim strategia unei campanii Google Adwords. Baneficiile acestui tip de campanie sunt atat atragerea de clienti prin intermediul cuvintelor cheie specifice, cat si cresterea numarului de vizitatori directi ai site-ului, astfel incat sa se obtina rezultate rapide, cu un buget tinut sub control.

Promovare Facebook

Ceea ce face din Facebook o platforma speciala de promovare este posibilitatea de a distribui reclame direct catre publicul tinta, in functie de caracteristicile informatiilor conferite de activitatile acestora pe social-media: varsta, ocupatie, interese pentru anumite activitati, apartenenta la unele grupuri, etc…

Newsletter

Newsletter-ul ca si instrument de marketing online, este o modalitatea eficienta, rapida si cu costuri reduse de a avea un contact permanent cu clientul. Bazele de date utilizate pentru e-mailurile clientilor, pot fi segmentate in functie de varsta, ocupatie, nationalitate, tip de afacere.

Da-ne aici un semn!

Nu te stresa daca nu gasesti cuvintele de inceput sa nu stii sigur spre ce solutii sa te indrepti.
Suntem aici sa te ajutam sa iei decizia potrivita.

GDPR

5 + 8 =