Optimizare SEO

Strategie Digitala

Toate campaniile ce includ servicii optimizare seo incep printr-o analiza ampla a clientului, a viziunii si a produsului pe care acesta il ofera. Obtinem date importante despre domeniul de activitate, competitie si interesele potentialilor clienti. Prin intermediul acestui raport, proiectul capata o directie clara pentru stabilirea obiectivelor propuse, obiective ce tin de optimizare site si promovare site. Implementarea intregii strategii digitale este realizata in concordanta cu cele mai inalte standarde digitale.

Servicii Optimizare SEO

Venkon ofera servicii de optimizare seo, cu o abordare holistica, ce tintesc intotdeauna primele pozitii. Google doreste ca utilizatorul sa gaseasca numai continut relevant si de calitate, motiv pentru care un site trebuie construit in jurul acestui obiectiv. Pentru a ramane in prima pagina de cautare, serviciul de optimizare site se face continuu.

Cuvinte Cheie

Fiecare afacere este diferita si in functie de obiectivele acesteia, alegem cele mai bune cuvinte cheie pentru a putea acoperii publicul tinta. In general recomandam cuvintele cheie lungi pentru campaniile noastre de optimizare SEO si promovare site, deoarece acestea produc un indice mare de conversie, prin aportul crescut de utilizatori specifici.

Link Building

Creare de conexiuni cu paginile interne dar si cu cele externe, reprezinta un factor important intr-o campanie de optimizare SEO. Sunt necesare link-uri de la brand-uri ce reprezinta o autoritate in lumea digitala si care fac parte din acelasi domeniu de activitate. Pentru o campanie de promovare site, calitatea link-urilor este esentiala, numarul acestora avand un impact nesemnificativ asupra rezultatului final.

Da-ne aici un semn!

Nu te stresa daca nu gasesti cuvintele de inceput sa nu stii sigur spre ce solutii sa te indrepti.
Suntem aici sa te ajutam sa iei decizia potrivita.

GDPR

8 + 7 =