Web Design

Web Design

Producem experiente digitale unice conform cerintelor clientului. Te vei diferentia pe piata atat printr-un web design creativ cat si printr-o interfata atractiva ce aduce un plus vizual in fata competitorilor. Fie ca iti oferim servicii de creare site web sau creare magazin online, rezultatul va fi un produs adaptat cerintelor actuale, care sa te reprezinta si sa conduca la o conexiune puternica intre utilizator si brand.

Creare site web

Crearea unui site performant incepe cu analiza afacerii clientului. Planul construit in jurul informatiei identificate in cadrul analizei, duce la structurarea continutului astfel incat utilizatorii sa il poata accesa cu rapiditate si usurinta. Ulterior, prin implementarea serviciilor de creare site web, de inregistrare domeniu si gazduire, va rezulta un site personalizat, ce va face diferenta pe piata digitala.

Site Responsive

Prin intermediul tehnologiilor avansate utilizate de Venkon in crearea site-ului, acesta este dezvoltat in asa fel incat sa poata fi vizualizat pe orice device. Astfel, utilizatorii pot ajunge la informatia de pe site folosind orice dispozitiv, fara a suferii modificari la vizualizare.

Creare Magazin Online

Solutiile de creare magazin online oferite de Venkon, utilizeaza eficient platforme E-Commerce, in asa fel incat procesul de vizualizare, selectare, adaugare in cos si cumparare sa fie facil si rapid. Fluidizarea acestui proces duce la o crestere substantiala a vanzarilor si implicit a profitului.

Da-ne aici un semn!

Nu te stresa daca nu gasesti cuvintele de inceput sa nu stii sigur spre ce solutii sa te indrepti.
Suntem aici sa te ajutam sa iei decizia potrivita.

GDPR

5 + 2 =